Dit is Bluekonic.

Bluekonic is uw partner op het gebied van kantoorprinters en multifunctionals van de beste kwaliteit. Uitgebreide expertise op maat is wat wij bieden, met flexibele contracten en de snelste service. Als premium partner van Konica Minolta voorzien we u van een printoplossing, geheel naar de wensen van uw onderneming.

Premium partnerschap Konica Minolta

In 2021 is Green Nederland met trots een nieuwe samenwerking aangegaan, zodat zij hun klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Door het premium partnerschap met Konica Minolta breiden zij hun assortiment uit onder de naam Bluekonic.

Speelt grafisch werk, printen, kopiëren en scannen een belangrijke rol in uw onderneming? Dan wilt u natuurlijk een multifunctional van de hoogste kwaliteit, inclusief slimme oplossingen en een uitstekende service. Bluekonic ontzorgt hierin met de meest hoogwaardige multifunctionals die er op de markt zijn; de kantoorprinters van Konica Minolta.

Bekijk ons Konica Minolta assortiment hier.

De voordelen van Bluekonic

Naast onze uitgebreide expertise hebben we u nog veel meer te bieden. Wij zorgen dat u altijd verzekerd bent van de meest hoogwaardige printoplossing voor uw onderneming. Hoe wij dat doen leest u hieronder.

Offerte binnen één uur

U ontvangt al een prijsvoorstel binnen één uur. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. We begrijpen dat u zo snel mogelijk een printoplossing van Konica Minolta in huis wilt halen die helemaal voldoet aan de wensen van uw organisatie. Daarom zorgen we ervoor dat u snel duidelijkheid krijgt over welke printer het best geschikt is voor u. Wij vertellen u dan ook graag meer over onze high-end printeroplossingen.

Snelle landelijke service

Onze professionele technici staan altijd voor u klaar in de gehele Benelux. Meldt u een probleem of storing? Dan wordt dit meteen verwerkt in ons plansysteem en krijgt dit de hoogste prioriteit. De monteur in uw regio is hierdoor in staat een standaard responstijd van 8 werkuren te bieden. In de regio Limburg is dit zelfs maar 4 werkuren. Als één van de snelste van het land zorgen we dat u nooit lang opgehouden wordt door een storing of probleem en dat u uw printer zo effectief mogelijk kunt blijven gebruiken.

Maximale flexibiliteit

Gaat u voor zekerheid met een lange looptijd, of juist flexibiliteit met een kortere looptijd? Wij bieden u de mogelijkheid tot kopen, leasen en huren met of zonder onderhoudscontract, zodat er altijd een oplossing is die bij uw onderneming past. Ervaar de voordelen van een hoogwaardige printoplossing van Bluekonic, inclusief service en onderhoud in de hele Benelux. Informeer vooral eens of onze flexibele contracten ook voor uw onderneming geschikt zijn.

High-end multifunctionals

Wij zijn van mening dat een hogere kwaliteit dan de kantoorprinters van Konica Minolta er niet is. Met slimme software oplossingen, digitaliseringsmogelijkheden en professionele print- en scankwaliteit worden de interne processen van uw bedrijf nog vlotter en vrijwel probleemloos. Bij de printers van Konica Minolta Bizhub staat veiligheid, snelheid, intelligentie en gebruiksvriendelijkheid namelijk altijd op de eerste plaats.

De printoplossingen zijn te bedienen zoals u een smartphone of tablet zou bedienen. Dit gebeurt met een volledig aangepaste gebruikersinterface. Printen is altijd en overal mogelijk met de innovatieve mobiele technologieën van Konica Minolta. Dankzij het uitgebreide applicatieportfolio kunt u altijd efficiënt werken en de talrijke eco-functies helpen u om de energieverbruik en kosten te verlagen.