Betrouwbare service staat op de eerste plaats

De specialisten en onderhoudstechnici van Bluekonic staan graag voor u klaar. Onze service gaat verder dan enkel een storing verhelpen en we streven ernaar altijd nét dat beetje extra voor de klant te betekenen. Met een gemiddelde responstijd van 8 werkuren (en slechts 4 werkuren in Limburg) mogen wij ons één van de snelste van het land noemen. Wij kunnen u support bieden door op afstand mee te kijken op uw scherm.

Toner bestellen

Direct weer verder printen met nieuwe toners

Toners bestellen
Storing melden

Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan

Storing melden

Betrouwbare service staat op de eerste plaats
Service in de hele Benelux met een razendsnelle responstijd! Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de Benelux, onze servicemonteurs staan voor u klaar. Uw melding krijgt altijd de hoogste prioriteit en wordt meteen verwerkt in ons plansysteem. Onze planners staan direct in contact met de monteurs van de buitendienst, die ieder een eigen regio hebben. 

Ons streven is om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen, het liefst nog iets sneller dan de vorige. De garantie dat u zo optimaal en effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw printer. Dat is Bluekonic. 

Razendsnelle betrouwbare service en gericht onderhoud binnen een responstijd van 4 werkuren in Limburg of 8 werkuren in de rest van de Benelux.